thinkng of you, like always

Hej! Just nu ligger jag och tittar på BB. Idag har det på något sätt känst som att det det varit en ganska händelserik dag :) mycket som hänt , mycket prat , mycket tankar, mycket personer man umgåts och träffat. På något sätt känner jag mig lite smått glad, och det känns som att det var länge sen jag var det.

imorrn är det äntligen fredag :) Jag ska in till stan och äntligen köpa mig en iphone 4 ! Den nya kommer ut imorrn så den har jag bestämt ska bli min. Riktigt glad :) funderar även på att springa förbi scorett och köpa ett par skor jag tittat på nu i några dagar.
Det var allt för idag :) Vi hörs när vi hörs bloggen, Besitos

Dagens låt: Pretty girl - Jadiel <3

long time no see

hellow :) Här sitter jag nyduschad och precis kommit hem från att ha solat en kvart :P Hade tråkigt hemma och behövde ta en liten promenad så drog och sola. Nu återstår lite plugg och sedan titta på desperatahemmafruar och därefter BB. Ingen av oss har skrivit på sjukt länge. Chayma har nog lagt ner helt, jag skriver väl då jag känner för de. I mitt liv har inte mycket hänt, lovet var bra, men kunde varit bättre. Annars så har jag bara jobbat arslet av mig och vilat en hel del. Inte kul alls att ha varit i skolan idag, verkligen inte saknat nånting!
De va de.. skriver väl när jag skriver :P PUSS


dagens låt som passar med en bild jag har på datan :) Big white room - jessie J

RSS 2.0