At School..

Sitter på historia lektion, hatar historia. Så segt och tråkigt -.- Hade nyss läxförhör, det gick sådär.. Hoppas på G iaf. Pluggade knappt igår, orkade inte. Hade idrott innan det här, så nu är man helt tröttis och HUNGRIG. Vill hem :(
ja,ja... pusshej / V

LIL WAYNE ♥

Oturs dag?

Värsta dagen någonsin.. Kylan är obeskrivlig. Kan inte sluta frysa, orkar inte göra nånting!!!! vakna halv sex imorse, tog 2 bussar tidigare bara för att skynda mig ner till stan och hinna träffa Chayma och umgås med henne lite innan jag börja skolan. Kommer till skolan och får reda på att jag inte ens hade behöva sitta där jag sitter nu, kunde ha fått sovmorgon. Jag ligger ändå ganska bra till med den här uppgiften vi håller på med. Och stressa mig upp till klassrummet. Ni tror inte att  jag låser in mina nycklar? är så jävla arg på mig själv just nu. Ligger efter i matte, hade kunnat jobba med det nu och nu har jag inte ens några böcker. Tror papi kommer ner med min extra nyckel som jag har hemma, om han ens hittar den i mitt bombnedslags rum. HATAR MITT LIV JUST NU.

Bilden är precis tagen - Trött tjej

SÄGER BARA HALLLA MADRID IKV!

Klockan 9 ikv spelar barca och real madrid!
Har pluggat sen jag kom hem från skolan i 3 timmar sen somna jag en halvtimme-.- skönt var det men nu är jag nervös inför matchen men jag vet att real inte kommer svika mig eller hoppas de!!
Skolan gick bra förutom att jag kände mig helt  konstig svimmade närstan och ville bara spy men det gick inte.. fick villa ett tag sen ta alvedon. Det tog sin tid innan det gick över. Tyvärr.. men nu ska jag förbereda inför matchen!!
Puuuss / C
Tummarna upp!!!!

Huvudvärk..

Rubriken säger allt :(.. Sitter hemma och pluggar som en dåre. Blir så irriterad att jag får huvudverk, plugget går inge vidare. Har ingen ork + att jag är hungrig, då funkar ingenting för mig. Arbetet ska vara inlämnat på fredag, har tid på mig men det är mycket svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Drygt! Sen måste jag plugga historia, där fattar jag NADA. Såhär ser lilla jag ut just nu ↓ Ledsen,irriterad och trött :(  Vill bara lägga mig i min sköna säng och slockna ♥

Söndag första advent?

Tjaaba tjena ett tag sen jag var inne och skrev hehe.. Sen sist har jag bara ägnat mig åt skolan och plugget bara! nej jag driver men typ... Fick VG på mitt matte prov som jag trodde att jag skulle få IG på bokstavligen så det fick man fira haha!! I fredags hittade jag och tjejerna i skolan på att vi skulle fira Becka från klassen i Spicy med mat och sedan tårta det var hur mysigt som helst! så man satt där i några timmar och skrattade åt ALLT för man var så trött.. senare mot kvällen drog jag och en vän till en polare till mig. Igår var jag med min brud Veronica. Blev en fika på stan snacka massa bullshit sen drog vi till mig och hade det mys! Det var min helg de. Nu ska jag tillbaka till mitt pluggande!! Puss/C
Juste första advent är det idag.. firar inte med för mig firades det med pepparkakor & julmust! Haha firar man ens? Ingen aning...

Första Advent

Gud vad tiden går fort, den bara rinner iväg.. Snart är det julafton & nyår, längtar :)! Jag vet inte varför men jag ser verkligen fram emot nästa år :) Känns som att det kommer att bli ett grymt år!
Kom hem för en liten stund sen, sov hos Chayma inatt ♥ Snart ska jag börja sminka mig lite sen börja traska mig iväg i snön till jobbet. Blir kvar där resten av dagen, vi får se när jag får sluta idag. Hoppas alla får en trevlig söndag :)

Puss / V


Random bild.. Min första tattoo - Tro, Hopp & Kärlek. ♥ Längtar redan tills nästa!

In My Head

You fulfill my fantasy...


/ V

Cosas de la vida


Every Story Has An End But In Life Every Ending Is Just A New Beginning

Trött tjej..

Skulle inte setat uppe så länge inatt.. Missa min första lektion idag på grund av att jag inte orkade komma upp ur sängen. Måste ha stängt av larmet i sömnen.Vaknade när det var tio minuter kvar tills min buss skulle åka.
Något jag verkligen hatar är att kliva upp ur sängen på mornarna. Skulle gärna ligga kvar hela dagen om det gick. Så mörkt och kallt ute, jag blir helt nere av vädret. Orkar ingenting, allt känns så segt. Skulle vilja åka utomlands nu nu nu eller bara gå i ide..
Skolan idag var helt okey, slutade tidigt vilket var skönt. Tog bussen till Carlforska för att träffa min gullegris. Umgicks med henne några timmar, som hon skrev på inlägget här nedanför så "pluggade" vi i biblan. Men jag åkte hem och här sitter jag och pluggar ännu mer. Tar en paus från böckerna, håller på att somna på dom. Känns som att inget går in i hjärnan..
Min kväll framöver ser inte så rolig ut. Blir att plugga ett tag till, käka sen bara dega framför tv:n  och kolla på Greys :) Nu ska jag surfa runt en liten stund och efter det tillbaks till böckerna.
kill me


Puss / V

17.46

Tjaaa! Idag är jag trött eller det är jag alla dagar typ.. kom hem för ett tag sen var med Veronica nämligen eller hon kom till min skola sen gick vi ner till stads biblioteket och försökte plugga. Det gick ju bra kan jag säga... Hade så mycket att säga henne så tillslut sket hon i vad jag snackade om och drog ifrån mig-.- hah snäll bästakompis man har... men jag förlåter dig Vero.. Nej nu ska jag ut på en promenad en stund och senare är det Grey´s på Tv!! Love it! Pussar / C

Only U


Just a dream..


I Know Everything That Shines Ain't Always Gonna Be Gold
I'll Be Fine Once I Get It; I'll Be Good

 /Verónica


Veronica och Chayma


Ice cooold.

Fyfan vad kallt det är ute och vad det blåser, blåste bort helt idag när jag drog på en promenad för en liten stund sen.. Usch nu vill man bara ha värme. Gillar inte vinter eller kylan alls, eller en för del med det är att man kan åka skidor och det älskar jag men det är sjukt att det måste vara vinter sååååå länge. Jaja nu ska jag sluta klaga..
Filmen igår tyckte jag även var riktigt bra spännande. Den slutade så dåligt att man bara vi se del 2 nu!! Nej nu ska jag göra nå annat puss / C

Me enamoré

Que eres el mas hermoso, de todos los hombres..
Que eres casi perfecto..
Me enamore, sin querer, sin razon, sin motivos..
No se como fue, pero me enamore..
Tal vez no este bien.. pero me enamore de tu cara, tus ojos, tu boca.. tu piel y dime que puedo hacer, si eres el hombre que me eriza la piel..Se que es un error quererlo a usted pero a mi lado te quiero tener..


besitos / V


Can't stop thinking about U

Rubriken säger allt som springer runt i mina tankar just nu. dU ♥

Hemma från stan nu. Kom  hem för en liten stund sen. Käkade precis, mamis goda mat :) Kärlek till den.
Blev ingen fika på stan, käkade där också. Ingen av oss var sugen på att fika, så jag och min vän satt och tjocka oss på donken ist. Efter att ha käkat blev det en runda i massa äffärer, fick med mig ett linne från Monki hem.
Sen blev det klippning hos stans bästa frisör. Blev jätte nöjd med håret. Bilden är precis tagen och där ser ni hur håret blev. Fortfarande långt men ser mycket "friskare & fräschare" ut. Det var de, jag ser att min prinsessa upptaderar för fullt :) Ännu ett inlägg där jag kommer skriva att jag saknar henne.
Ja,ja.. nu ska jag sätta mig framför tråkiga skolböcker och plugga lite. Peace / V



18.00


Underbart!

Ibland känns livet bara så underbart. Jag är tacksam för dessa dagar det får en att inse ibland vad man har i livet, och vad man inte ska gå miste om. Är lycklig av all kärlek och stöd jag får från mina nära och kära. Livet är bäst just nu!!  saknar även min BFF Veronica lite smått.. ska nog ta och ringa henne senare ikv om hon inte sover haha.. ska dra på bio senare nämligen nya Harry Potter blir att se den med en vän hoppas den är bra /Puss C

En ledig måndag.

Då var det måndag igen, för mig blir det en kort vecka.Men det innebär inte en lätt vecka. Den kommer att bestå av en hel del plugg. Arbeten som måste skrivas och prov som måste göras. Även två dagars jobb. Blir skönt att för första gången jobba så lite på en vecka.
Vaknade runt elva imorse, tog en lång skön dusch och nu ska man börja plugga. Fick ett samtal av min älskling Chayma nyss också :), stackare hon sitter i skolan och pluggar :P Saknar henne!
Senare så ska man klippa sig men innan de ta och fika med en gammal god vän. Nej, nu måste jag sätta igång. Lyckas alltid fastna vid datorn :/.... p.s- vädret sucks.
Puss / V



20.01

Söndag slutet på veckan och helgen. Skönt brukar ej gilla söndagar men nu behövs dem, det bästa är ju bara att ta det lugnt och koppla av framför Tv eller en bra bok. Imorgon och en ny start på veckan mer plugg och skola som innebär men nej nu ska jag läsa lite och lägga mig i badet peace / C

U don't know us

Heey! Verónica och Chayma här, en tråkig söndag fick oss att skaffa en blogg. Vi kommer att upptadera den då och då.. Här kommer vi att skriva om vårat liv, tankar och känslor.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0